Wednesday 10 January 2018

ADROID MOBILE SYSTEM UPGRADE/UPDATE CHUNGCHANG HRIATTUR TE

MOBILE SYSTEM UPDATE hi FULL SYSTEM I UPDATE FULL te a nih loh chuan i phone khan a chhiat pui thei tih kha in hre ve la,Net pack ngah ngai q,Net chak tak a,UPDATE a fuh ber aw.WIFI chak tak ah te ti la,FULL SYSTEM thleng UPDATE ang che.A in UPDATE a GUIDE a pek loh che KHAWI DANGLAM SUH I HRIATLOH CHU,a hre zawk te rawn hmasak a fuh,I UPDATE zo a nih chuan i phone system a changkangin a lian sawt aw,Apps MB SIZE kha a pung bik mai thei,BUG FIXED a awmlo aw,hank lutuk ang kha,Mahse PHONE RAM LEH INTERNAL STORAGE zir ni ve tho aw.RUNNING APPS ngah a,STOP si loh chuan RAM a ei hek.Thil dang sawi tel ṭeuh mai a.
A THATLOHNA han tih lemah FULL SYSTEM UPDATE FULL LOH CHUAN FLASH NGAIIN I PHONE KHA A AWM ANG.PICTURE KAN LO DAH LANG VE VE ANG.A PAKHATNA HI UPDATE AWMNA,PAKHAT HI SYSTEM UPDATE VANG A FLASH NGAI.

A hnuai zawk hi SYSTEM UPDATE full loh vanga MOBILE CHHE TA NI E.FACTORY DATA RESET PAWN AWMZIA AWMLO.FLASHTIR ANGAI,WINDOW LOAD ṬHAT ANG KHA NI E.SOFTWARE MILPUI DAH TIHNA NIH CHU.

No comments:

Post a Comment

YoWhatsApp APK 8.85 Download Latest Version [Anti-Ban] in {2020}

  YoWhatsApp APK 8.85 Download Latest Version [Anti-Ban] in {2020}   06:22:00 This is the official website in this website you easily downlo...